Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surpriză: Dan Bittman a anunțat că se vaccinează împotriva COVID. El s-a remarcat prin declarații anti-mască și anti-restricții

Publicat

Dan Bittman a anunțat că a decis să se vaccineze împotriva COVID, după ce a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai restricțiilor impuse de autorități.

Artistul a făcut anunțul, în direct, la B1 TV, sâmbătă seară.

Solistul trupei Holograf s-a remarcat prin declarații anti-mască și anti-restricții, care au generat adevărate scandaluri publice.

Spre exemplu, el s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile.

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă.

Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID.

Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante.

Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spusese Dan Bittman, la Gândul, la finalul anului trecut, potrivit DCNews.ro.

Întrebat luna trecută cât crede că ar putea să mai dureze pandemia de COVID-19, Dan Bittman a răspuns:

„Ooo, `jde ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu, așa, într-o pivniță niște Azitrox, niște aspirină.

Am înțeles că aspirina nu e foarte… dar o să înceapă specula, vă dați seama? Deja am văzut tot felul de titluri, au încercat unii – Gigi Becali, nu, încerca să introducă niște medicamente în țară.

O să înceapă o luptă între polii de putere, adică între oameni de afaceri puternici. Eu de ce nu pot, dar celălalt de ce nu poate, dar de ce poate ăla – și atunci o să înceapă scandalul între ei. Nu este zona noastră”.

De asemenea, a acuzat-o pe Andreea Esca de faptul că ar fi mințit că a avut COVID, dar a lăudat-o pe Diana Șoșoacă.

”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima” a spus Bittman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax