Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Surpriză la început de an şcolar: Bibliobusul ajunge la elevii de la Bucium – Şasa şi Abrud. Primesc cărţi şi confecţionează semne de carte

Publicat

carti jucarii bibliobus La începerea anului şcolar, Bibliobusul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” va ajunge la Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu“ din Bucium – Şasa, pe plaiurile celebrei „Fefeleaga”. Aproximativ 100 de copii, vor primi cadou, cărţi. De asemenea vor participa la o sesiune de lectură publică urmată, de un atelier de creaţie constând în confecţionarea de semne de carte pentru toţi cei prezenţi la deschiderea oficială a noului an şcolar.

Luni 15 septembrie,Consiliul Judeţean Alba a pregătit o surpriză pentru  începerea noului  an şcolar 2014-2015 pentru copiii din Abrud şi Bucium – Şasa.

Bibliobusul va aduce prietena noastră „Cartea” elevilor de la Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Agârbiceanu“ din Bucium – Şasa, pe plaiurile celebrei „Fefeleaga”.

În jurul orei 13.30,  Bibliobusul îşi va continua periplul Campaniei „Călătorim şi Dăruim” la Abrud, unde 21 de copii de la Centrele de tip familial  2, 3 şi 15 vor beneficia de o întâlnire de neuitat cu cărţile oferite, de lectura publică în aer liber, şi de un atelier de creaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. responsabil

    duminică, 14.09.2014 at 15:30

    Alti bani scursi…. prin acest bibliobus. Ce interese mai sunt? Isi atinge scopul??? sau doar interesul …???!!!
    spalare de bani….cu biblioteca….si colaboratorii ei! asa precum litigiile de munca despre care nimeni nu sufla nimic…??!!! Pe cand o amnistie si a celor oropsiti?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax