Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SURPRIZĂ pentru politicieni: Din acest an un partid se poate înființa și cu trei membri. Comisia de Cod Electoral a dat „undă” verde

Publicat

partid politic Comisia de Cod Electoral a decis că un partid se poate înființa și cu trei membri. Propunerea aparține președintelui Comisiei, Valeriu Zgonea care spune că „unde-s doi puterea crește”. Decizia a fost luată cu 14 voturi „pentru” şi o abţinere.

Comisia de Cod Electoral a decis că un partid politic se poate înfiinţa dacă are trei membri, propunerea aparține preşedintelui Comisiei, Valeriu Zgonea. „Am mandat de la partid”, a spus din start Zgonea, după ce recent a fost acuzat de Marian Oprişan că nu a avut mandat de la partid când s-a decis în comisia electorală alegerea indirectă a şefilor de CJ.

Liberalii au votat acest principiu, deşi în cadrul dezbaterilor generale s-au pronunţat împotrivă. Unii parlamentari PNL, precum Puiu Haşotti, Victor Paul Dobre şi Ioan Oltean s-au arătat revoltaţi că nu au fost consultaţi în PNL despre acestă decizie.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax