Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surprizele „Târgului Grădinarului”: Demonstraţii de Ikebana, ateliere de grădinărit şi concursuri pentru cei mici

Publicat

„Târgul Grădinarului”, inaugurat vineri, în incinta centrului comercial Alba Mall, şi-a aşteptat şi sâmbătă clienţii, cu cele mai bune oferte la flori, unelte de grădinărit şi câteva mii de soiuri de seminţe. Standurile atractive ale producătorilor locali au atras deja sute de vizitatori, iar organizatorii evenimentului i-au întâmpinat şi cu o serie de surprize.

Sâmbătă dimineaţa, micuţii grădinari în devenire au avut ocazia să participe la ateliere de grădinărit şi să-şi descopere pasiunea pentru flori şi natură. Începând cu ora 11.00, cei prezenţi la târg au asistat la demonstraţii de Ikebana şi au aflat direct de la specialişti cât de uşor şi captivant este să te foloseşti de natură pentru a crea artă.

Surprizele au continuat şi în după-amiaza, de la ora 17.00, când au fost premiate cele mai vesele căsuţe de păsărele, au fost admirate expoziţii de pictură şi a fost savurată o ceaşcă de ceai „La Băcănie”.

[nggallery id=114]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: 12- 14 octombrie, la Alba Mall: “Târgul Grădinarului”, ediţia de toamnă. Vezi programul de vizitare | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax