Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Alianță USR PLUS – PNL pentru majoritatea în Consiliul Local Alba Iulia. Cine vor fi cei doi viceprimari ai municipiului

Publicat

sediu primarie drona

PNL și USR PLUS au bătut palma pentru cei doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia și majoritatea în Consiliul Local, susțin mai multe surse politice, pentru alba24.ro. 

În urma negocierilor care au durat mai bine de o lună, în care cei de la USR PLUS au avut discuții cu PNL, dar și cu PSD, se pare că până la urmă alianța va fi făcută cu liberalii. 

Mai exact, potrivit surselor alba24.ro, cele două posturi de viceprimari vor fi ocupate de Marius Filimon din partea PNL și de Emil Antoniu Popescu de la USR PLUS.

Numirea fostului liberal Emil Popescu din partea USR PLUS nu ar fi fost una ușoară în cadrul alianței, deoarece între cele două formațiuni ar fi existat un scandal intern, susțin sursele alba24: în timp ce USR îl propunea pe Emil Popescu, de profesie avocat, cei din PLUS la rândul lor ar fi susținut un alt avocat, pe Sergiu Nicolae Vârtei.

Mai mult de atât, în urma negoicierilor, se pare că PSD nu ar fi obținut nimic, deoarece și postul de city manager va merge tot înspre PNL.

Unele surse politice susțin că acesta ar putea fi ocupat de Gabriel Lupea, fost viceprimar, iar alte surse susțin că a fost luat în discuție și Ionuț Fulea.

Contactat de Alba24.ro, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a refuzat să comenteze posibila înțelgere dintre PNL și USR PLUS referitoare la Marius Filimon și Emil Popescu, dar a declarat că vineri va avea loc o ședință de Consiliu Local în care se vor alege cei doi viceprimari ai municipiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Unul

    luni, 09.11.2020 at 16:09

    Bine că s-au ales pâna s-au cules… Probabil că mai urmează ceva scatoalce prietenești pe sub masă și la sfârșit „pupat piața endepenției”. Curat panaramă. Bine măcar că psd ioc. În rest….

  2. pilu

    luni, 09.11.2020 at 16:19

    Aia de la PLUS sunt ca picatura de ulei intr-o galeata cu apa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax