Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Călin Potor și Radu Coclici, din nou în ecuație pentru parlamentare. Liderii de la București îi susțin pentru Camera Deputaților

Publicat

Liberalul Călin Potor și social-democratul Radu Coclici sunt favoriții liderilor USL de la nivel central pentru Colegiile de deputați Alba Iulia și Aiud – Ocna Mureș. Potrivit unor surse, conducerea USL de la București ar fi parafat deja candidatura lui Coclici și urmează să ia o decizie similară și în ceea ce îl privește pe Potor.

Contactat telefonic, Călin Potor s-a rezumat să ne spună că decizia finală privind candidaturile USL pe colegii va fi luată vineri, când va avea loc Delegația Permanentă de la nivel național, dar că nu este exclusă posibilitatea ca el să fie susținut pentru Colegiul Alba Iulia. În ceea ce îl privește pe Coclici, surse din apropierea social-democraților susțin că liderii de la București ar fi parafat deja, luni, candidatura acestuia pentru Colegiul Aiud-Ocna Mureș. Aceste informații sunt foarte probabil adevărate, dat fiind faptul că Teodor Atanasiu a anunțat deja de săptămâna trecută că nu este valabilă rocada între Colegiul Sebeș-Blaj și Aiud-Ocna Mureș și că acestea vor rămâne așa cum au fost stabilite în cadrul întâlnirii de la Murighiol.

În ceea ce îl privește pe Potor, aceleași surse susțin că, la nivel central, decizia, încă neoficial, ar fi fost luată și că acesta va avea susținerea pentru o candidatură pe Colegiul Alba Iulia, scoțând-o astfel din ecuație pe Angelica Mocan. În ceea ce îl privește, verdictul final va fi dat în cadrul Delegației Permanente, de vineri, de la București.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax