Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Cauza incendiului care a făcut scrum un depozit de materiale reciclabile din Alba Iulia. Ce au descoperit anchetatorii

Publicat

În urmă cu două săptămâni în zona industrială a municipiului Alba Iulia, la ieșirea spre Cluj Napoca, a avut loc un incendiu de mari proporții, care a făcut scrum un depozit de materiale reciclabile. 

Mai bine de patru ore, peste 80 de pompieri s-au luptat cu flăcările care se extindeau amenințător spre o benzinărie din apropiere. După incendiu anchetatorii au început să facă verificări pentru a stabili cauza producerii acestora. 

Potrivit surselor alba24.ro, ipoteza care a fost luată în calcul încă de la început a fost cea a efectului termic. Mai exact, în curte erau depozitate bucăți de sticlă și din cauza temperatorilor ridicate s-a produs un efect de lupă.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: Incendiu puternic în zona industrială din Alba Iulia. Un depozit de materiale recilabile s-a făcut scrum

În zona în care a izbucnit incendiul se aflau depozitate multe materiale reciclabile uscate, care prin efectul de lupă au fost aprinse, iar apoi focul s-a răspândit cu repreziciune.

Reporterii alba24.ro, au fost prezenți încă de la începutul incendiului și au relatat de la fața locului. Video-ul live din momentul incendiului poate fi urmărit mai jos.

Pe toată durata incendiului și a intervenției pompierilor, traficul în zonă a fost blocat.

Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 80 de pompieri, din 6 județe, cu 23 de mijloace tehnice (autospeciale de prima intervenție și comandă, autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma de salvare de la înălțime, autospeciala de descarcerare, autospeciala de cercetare CBRN).

Din fericire nu s-au înregistrat victime ca urmare a incendiului produs.

Incendiul s-a manifestat pe amplasamentul unui operator economic în suprafață de 11.000 mp pe care erau depozitate aprox. 3000 de tone de deșeuri reciclabile (mase plastice, carton, etc.).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax