Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Cine va fi noul prefect al județului Alba. Ar putea fi numit în funcţie de Guvern, săptămâna viitoare

Publicat

Prefectura Alba Desemnarea unui nou prefect al județului Alba se lasă așteptată de mai bine de două săptămâni, după ce Guvernul a aprobat încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Alba de către Cornel Murg.

Potrivit unor surse, noul prefect ar putea fi directorul de cancelarie din Prefectura Alba, Cristian Ciutrilă. Numirea unui nou prefect s-ar putea vota în ședința de săptămâna viitoare a Guvernului.

Reamintim că Guvernul a aprobat acum o lună, în 16 iunie, decizia de încetare a exercitării, cu caracter temporar, a funcției publice de prefect al județului Alba de către Cornel Murg. Acesta fusese numit temporar, prin detașare, în funcţia publică, iar, din 27 iunie, a îndeplinit condițiile privind vârsta standard și stagiul de cotizare pentru pensionare.

Vezi şi Guvernul l-a schimbat din funcţie pe Cornel Murg, la doar patru luni de la numirea temporară în funcţia de prefect de Alba

La conducerea Prefecturii Alba, în eşalonul doi, se află Maria Mihaela Albu (fost consilier juridic al instituţiei), numită subprefect din aprilie 2016. A preluat temporar şi atribuţiile de prefect.

timthumb Însă până la această oră nu a fost numit oficial un nou prefect și se pare că decizia va fi luată săptămâna viitoare. Potrivit unor surse, noul prefect ar putea fi Cristian Ciutrilă. Urmează ca această variantă să fie confirmată sau nu printr-o decizie oficială a Executivului.

Pe lista numelor vehiculate pentru a prelua funcția de prefect ar fi fost și fostul șef IPJ Alba, Ioan Nicolae Căbulea, care s-a pensionat în 2016, după 38 de ani de activitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ghita

    luni, 18.07.2016 at 08:26

    pe alte surse mai bune ca a voastre, prefect va fi Cabulea fostul sef IPJ Alba

  2. vasile

    joi, 21.07.2016 at 09:53

    Ne-am dat draq daca il numeste pe incompetentul asta de Ciutrila, impins de psd in tot feleul de functii caldute (la apa, pe la cugir) fara sa fi facut nimic in viata lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax