Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Surse: Coaliția de guvernare intenționează ELIMINAREA plafonului de 400 de lei la prețul pe metrul cub de lemn de foc

Publicat

Coaliția de guvernare intenționează eliminarea plafonului de 400 de lei pe metru cub la prețul lemnelor de foc, potrivit unor surse citate de presa centrală. Guvernul va trebui să revină cu nouă formulă de compensare pentru gospodăriile care folosesc lemn de foc.

De asemenea, va fi interzis și exportul lemnelor de foc, scrie publicația Economedia.ro, care mai amintește și alte măsuri aflate în discuție.

Consumatorii casnici care nu se încadrează în consumul lunar de energie stabilit pentru plafonare ar putea beneficia de un preț fix.

În acest context, guvernanții au stabilit că pentru consumatorii casnici rămân valabile valorile de 0,68 lei/kWh si 0,80, pentru plafonare, și se va găsi un preț fix pentru cei 700.000 de consumatori casnici care nu se încadrează la un consum lunar de până în 255kwh.

Măsurile ar urma să fie cuprinse într-o OUG care va fi emisă de Guvern până la sfârșitul lunii noiembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 27.10.2022 at 12:14

    Păi sigur, că cei care cotizează la partide nu mai fac atâţia bani, iar cei ce primesc s-au conformat.Ţară de gânditori cu şira spinării.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax