Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SURSE: Dorin Sandea, favorit la funcția de inspector școlar general al IŞJ Alba

Publicat

Începând de vineri, Inspectoratul Școlar Județean Alba va avea o nouă conducere. Şeful inspectoratului, Cornel Sandu și adjunctul său, Marcel Stan își vor încheia raporturile de muncă din 1 iunie, la cererea acestora. Potrivit unor surse guvernamentale, favorit pentru funcția de inspector școlar adjunct este profesorul Dorin Sandea.

Sandea a mai ocupat o funcție similară în cadrul ISJ Alba. Aceleași surse ne-au informat că pentru ocuparea acestui post au fost trimise la minister trei CV-uri, dar că Dorin Sandea ar fi preferatul ministrului Educaţiei. Celelalte nume vehiculate pentru această funcție sunt Simona Lazăr, membră PSD Aiud și Elena Ignat, directoarea Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia.

Șeful Inspectoratului Şcolar Județean Alba, Cornel Sandu și adjunctul său, Marcel Stan, au solicitat ministrului Educaţiei eliberarea, începând cu 1 iunie, din funcțiile pe care le-au deținut în ultimii ani la conducerea IŞJ. Potrivit celor doi, această decizie a venit în principal în urma căderii Guvernului anterior, în semn de solidaritate cu cei care i-au susținut în aceste funcții și nu în urma presiunilor de la conducerea județului, întrucât „nu putem spune că au existat presiuni”. Pentru a păstra continuitatea în Inspectoratul Școlar în apropierea examenelor, Ioana Crâsnic, inspector școlar general adjunct nu își va da demisia. Toți cei trei candidează la alegerile locale, la Consiliul Judeţean Alba sau Consiliul Local Alba Iulia, din partea PDL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. BUBU

    joi, 31.05.2012 at 21:22

    un expirat al vremurilor trecute!un simplu …soricel speriaat de propria sa umbra. va fi vai si jale pt.invatamintul albaiulian. mai bine l-ar pensiona cu salariul de insdpector sef!

  2. elevu corigent a lu sandea

    vineri, 01.06.2012 at 15:47

    Domnu Sandea te vrem inspector.Esti un mare comunist dar esti bun..ba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax