Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Florin Roman intră în competiția internă din PNL, pentru candidatura la Primăria Alba Iulia

Publicat

Deputatul Florin Roman își va anunta luni intrarea în cursa pentru Primăria Alba Iulia, deocamdată doar în competiția internă a PNL, potrivit unor surse politice.

Surse din interiorul PNL dau ca sigur anunțul ce va fi făcut luni de deputatul Florin Roman, prin care își va face publică intrarea în competiția internă pentru desemnarea candidatului liberal la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia. Decizia lui Roman vine în urma aflării rezultatelor sondajului comandat de liberali, care îi dă atât pe Voicu Paul, cât și pe Florin Roman câștigători în fața lui Gabriel Pleșa, în situatia în care ar fi candidați ai PNL la alegerile locale.

Deși Roman nu a dat până acum un răspuns public, ferm, în care să-și arate interesul clar pentru candidatură, includerea lui în sondajul liberalilor arată că liderul de grup PNL din Camera Deputaților ar vrea să se întoarcă acasă, în postura de primar. Cum plecarea lui Pleșa din PNL în tabăra celor de la USR și anunțarea candidaturii au cam dat peste cap calculele liberalilor, apariția ipotezei Roman ar putea calma lucrurile și să-i mai întoarcă din drum pe cei care, chiar membri sau simpatizanți PNL, ar fi votat cu Pleșa într-o eventuală confruntare cu Voicu Paul.

Se pare că rezultatele sondajului arată diferențe mici între Voicu Paul și Florin Roman, de aceea competiția internă pentru candidatură nu se oprește, ci va continua în săptămânile care urmează.

Așa se explică și anunțul pe care urmează să-l facă, luni, Roman. Acesta se bazează pe notorietatea pe care o are chiar la nivel național și pe faptul că este unul dintre cei mai activi parlamentari. Iar experienta anterioară de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba l-ar ajuta în domeniul administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax