Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Surse G4Media: Președintele Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă în Alba. A jucat o partidă de golf, la Pianu de Jos

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă, 30 octombrie, în județul Alba. Acesta a jucat o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos

Potrivit unor surse G4Media.ro, șeful statului ar fi ajuns la clubul de golf Paul Tomiță în jurul prânzului, împreună cu soția.

Sâmbătă s-au împlinit șase ani de la incendiul de la clubul Colectiv, în care 64 persoane și-au pierdut viața.

A fost pentru prima dată când președintele Klaus Iohannis nu s-a deplasat personal la locul tragediei, ci a trimis o coroană de flori depusă de consilierul de stat Cătălina Galer.

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat în ultimele zile după ce în presă au apărut imagini cu șeful statului, în ținută lejeră, făcând poze cu soția la piramide în timpul vizitei de stat în Egipt. România se află în plină criză politică și sanitară. De aproape o lună țara nu are guvern iar numărul de infectări și decese a crescut atât de mult încât România a ajuns pe locul 1 în lume la numărul de decese raport la milionul de locuitori.

Președintele Klaus Iohannis, fan declarat al golfului

La jumătatea lunii septembrie, președintele a fost prezent la Pianu de Jos, unde a declarat ă golful nu este deloc exclusivist și a îndemnat românii să practice acest sport.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat şeful statului în discursul rostit la un eveniment organizat cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă” şi prezentării noii versiuni Dacia Duster.

Președintele a declarat atunci că a jucat ultima dată golf în urmă cu câteva săptămâni, tot la Pianu de Jos.

„Este un teren foarte frumos, este un teren în mijlocul naturii, foarte multă natură, foarte multe zone lăsate sălbatice, priveliști frumoase. E un teren foarte bine întreținut. Este enorm de mult de lucru pentru a întreține un astfel de teren”, a mai spus președintele Iohannis.

sursa: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Freza

    luni, 01.11.2021 at 08:34

    Tara arde si baba se coafeaza!

  2. Tepesi

    luni, 01.11.2021 at 08:51

    Tara arde si baba se piaptana!

  3. pilu

    luni, 01.11.2021 at 13:19

    Tara arde si pe cineva il doare-n ..r ! Dar de bine cu crosa.

  4. Petru

    luni, 01.11.2021 at 19:01

    Ce sumă a fost donată din banii româniilor pentru întreținerea terenului de golf, etc ? Românii poate nu au prins gustul jocului de golf ,dar în fiecare primăvară folosesc,,crosele” pentru a planta răsaduri în grădină !!! Să auzim numai de bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax