Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Surse: Ioan Dîrzu, pe lista adusă la zi a contestatarilor lui Dragnea. Cu cine ține, de fapt, organizația PSD Alba

Publicat

Poziționarea PSD Alba în lupta din interiorul partidului de guvernământ, continuă să rămână un mister chiar și pentru membrii filialei județene, care nu știu exact cu cine ar trebui să țină. Aceasta în lipsa comunicării pe acest subiect, a liderilor organizației, în frunte cu Ioan Dîrzu.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, este anunțat recent de către presa centrală (Realitatea Tv) ca fiind unul dintre liderii nemulțumiți de managementul lui Liviu Dragnea și totodată un apropiat al vicepremeierului Paul Stănescu.

Asta după ce același Dîrzu era considerat, până nu demult, un susținător al lui Dragnea, în condițiile în care l-a lăsat în pace la șefia organizației județene, în ciuda rezultatelor la alegerile locale și a căderii de imagine înregistrate după excluderea din partid a unuia dintre cei mai importanți primari din Alba, Gheorghe Damian, de la Ciugud.

Liderul organizației județene a social-democraților nu a spus până acum deschis în ce ”barca” se află. Ceva mai clar a fost senatorul Daniel Breaz, care a exprimat poziții publice pro-Dragnea, fiind acum în cărți pentru postul de ministru al Educației.

Breaz este considerat în partid a fi în opoziție față de Ioan Dîrzu, de la excluderea lui Damian, când a fost ”mustrat” și el. Breaz a cedat atunci ușor în fața președintelui PSD Alba, astfel că Damian și fostul președinte al Consiliului Județean Alba, Ioan Florea, și el exclus la momentul respectiv, au rămas fără nici o susținere și decizia de eliminare a lor din rândurile PSD a rămas definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax