Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Municipiul Alba Iulia RĂMÂNE în carantină pentru încă șapte zile. Cum a fost calculată analiza de risc

Publicat

Municipiul Alba Iulia va mai rămâne în carantină pentru încă șapte zile, potrivit surselor alba24.ro.

Mai exact, în cursul zilei de duminică, 6 decembrie, DSP Alba a trimis analiza de risc la București, către INSP, o analiză de risc cu 58 de puncte, adică cu două puncte mai puțin decât limita de 60 care impunea prelungirea carantinei. 

Însă de la INSP, către autoritățile din Alba, analiza de risc s-a întors cu 61 de puncte și automat cu propunerea de prelungire a carantinei pentru încă șapte zile.

Vezi și VIDEO OFICIAL: Alba Iulia, ÎN CARANTINĂ încă 7 zile, prin hotărâre CJSU Alba. Măsurile impuse și precizări de la autorități

Analiza DSP de 58 de puncte arăta faptul că, după cele 21 de zile de carantină, trendul în Alba Iulia era unul descendent și nu se mai impunea carantinare.

Însă acum, cu analiza de risc trimisă de la București cu 61 de puncte, autoritățile din Alba trebuie să convoace luni comitetul CJSU și să voteze pentru prelungirea carantinei sau nu, după propunerea INSP.

În restul localităților în care mai exista măsura de carantina, cel mai probabil aceasta va fi ridicată.

AICI DOCUMENTE: MODELE DE DECLARAȚIE și adeverință de la angajator pentru carantină în Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Claudiu

    luni, 07.12.2020 at 10:39

    De trei saptamani suntem tot la 50-60 de cazuri pe zi.Cu astfel de carantina nu rezolvam nimic,contaminariile raman in fabrici si institutii.Mai putem sta inca vreo 2 ani asa degeaba.curand o sa mergem cu copii la psihologi!!!

  2. Bogdan

    luni, 07.12.2020 at 11:11

    Doamne ferește! Chiar vor sa ne scoată din minți ticăloșii ăștia!

  3. Georgiana

    luni, 07.12.2020 at 11:40

    Oameni buni,voi nu aveti minte,voi va gandit ca tinandune in Carantină ne țineți si copiii acasa ,cum vi se pare ca un copil de 5/6 ani să stea în fața un ecran atata timp spuneti ne ca vreti sa ne țineți o lună nu o mai tot prelungiti cu cate o săptămână, nu e deloc bine ce faceți,și cu si fara carantină oamenii tot ies din casa,asa ca dati drumul

  4. pilu

    luni, 07.12.2020 at 12:49

    Bai, au trecut alegerile, nu va mai jucati de-a carantina, ca vedeti ca nu tine. Faceti altceva, daca nu stiti, renuntati la carantina.

  5. dan

    luni, 07.12.2020 at 17:00

    De 1 decembrie a fost clar ca s-a prelungit sa nu vina lumea la Alba Iulia, dar acum? Ba idiotilor bucuresteni voi nu vedeti cum sta Bucuresti si Ilfov si pentru aia pleaca la schi si chefuri pe valea prahovei. sa va fie rusine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax