Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SURSE: Nou post de director adjunct la Muzeul Unirii din Alba Iulia, scos la concurs. Vezi cine ar putea fi unul din candidați

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va avea în curând un nou director adjunct.  Cel puțin asta susțin surse demne de luat în seamă, care ne-au informat că, în aceste zile, conducerea instituției de cultură lucrează  la modificarea organigramei și scoaterea la concurs a noului post.

Aceleași surse mai susțin că una dintre candidatele la această funcție este  Daniela Floroian, fosta directoare  adjunctă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” și membru PSD. Intenția acesteia de a participa la concurs nu a fost încă anunțată oficial. Floroian nu are studii de istorie, ci este absolventă a unei facultăți cu profil de chimie. Până în prezent, toți angajații instituției de cultură, inclusiv cei doi directori, Gabriel Rustoiu și Constantin Inel au studii în domeniu.

Motivele care au stat la baza deciziei de scoatere la concurs a unui nou post de director adjunct la Muzeul Național al Unirii nu au fost făcute încă publice, dar aceleași surse susțin că au fost luate în calcul rațiuni politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. eu

    luni, 13.08.2012 at 13:35

    mai bine i-ar da afara pe cei doi directori de acum…si ar pune doi dintre arheologii tineri si iubitori de istorie….nu ca rustoiu si inel

    • marina

      miercuri, 15.08.2012 at 17:39

      dar ce au frate cei doi? parca si ei sunt tineri si arheologi.

  2. soso

    luni, 13.08.2012 at 14:56

    Sa se infinteze inca cateva mii sau zeci de mii de posturi de directori adjuncti,economici,comerciali,de comunicare etc.sa scada numarul somerilor!!! PS-Va aduceti aminte vorba „2 cu sapa 3 cu mapa”,ei bine acum se potriveste „1-unu cu sapa si 4 cu mapa”,trist dar adevarat,sa vedem unde ajungem cu atata nesimtire!

  3. mariusrusu

    luni, 13.08.2012 at 15:01

    Cum îşi bagă politicul coada acolo unde merge treaba foarte bine…

  4. toma

    luni, 13.08.2012 at 18:21

    Asa merge la noi. Si ne mai miram, ca merge asa. Cel de la chimie e bun la muzeu, cel de la pompe funebre ,,merge ,, la ind. alimentara, cel de la energie nucleara il ,,facem,, dentist, si popa, punem un surdo-mut. Ca sofer ,,merge si un chior, iar la jocurile olimpice sprint, trimitem un ciung… Ca merge…doar, la noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax