Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Petre Daea se întoarce la ministerul Agriculturii. Este singura opțiune agreată de taberele din PSD

Publicat

Petre Daea este prima opțiune a PSD pentru ministerul Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, implicat într-un dosar de corupție.

Informația a venit din partea unor surse din conducerea PSD și pare că este singura soluție de compromis care poate să împace taberele social-democrate, potrivit postului Antena 3.

Decizia finală urmează să fie luata miercuri, într-o ședință a Consiliului Politic Național al PSD. Petre Daea este soluția de compromis găsită de taberele din PSD, după zile întregi de discuții.

Pe lângă Daea, a mai fost vehiculat numele lui Florin Ionuț Barbu, președintele Comisiei de Agricultura, deputat PSD de Olt.

Petre Daea a fost ministru al agriculturii în perioada 14 iulie–28 decembrie 2004 în guvernul condus de Adrian Năstase, iar între ianuarie 2017 și noiembrie 2019 a fost ministru al agriculturii în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă.

În perioada 1970–1989 a fost membru al Partidului Comunist Român, în care a intrat din convingere. Până în 1989 a deținut funcția de adjunct șef de secție la Comitetul Județean de Partid, la secția pentru agricultură.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    marți, 05.07.2022 at 13:09

    Singurul care pusese in mişcare sistemul de irigaţii.

  2. Gelu Stoian

    miercuri, 06.07.2022 at 06:56

    Mister PILU, Esti cam Dilit la ” Mansarda ” baietas : Tovarasul Be HE HE, a Infiintat, la Tulcea, o BURSA de PESTE, FARA macar un solzisor de PESTE ! Pestii care ar trebuit TRANZACTIONATI la Aceasta BURSA, Fusesera MANCATI de CORMORANI !! A Fost Cel MAI CRETIN Ministru PSD al Agriculturii, de cand a NUMIT, CIUMA ROSIE=PSD-ul Ministri ai Agriculturii !!!!! Badea Chesnoiu, care este IN ATENTIA DNA, pentru Abuz in Serviciu, este alt MODEL din PARADA MODEI Ministrilor Agriculturii Made in PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Gelu Stoian

    miercuri, 06.07.2022 at 07:05

    VALELEU ! FEREASCA Dumnezeu Sa FIE Noul MiniSTRUT al Agriculturii TOVARASUL BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , ” Oile MELE Iubite „, CORMORAN Petre ( Petre Roman, EX-premierul Romaniei in ERA Ion ” Ilici” Iliescu, FOSTUL Presedinte al Romaniei, PRIN modul in care A DESFIINTAT CAP-urile, a Inceput DISTRUGEREA Agriculturii in Romania ! ) Petre Daea ESTE in STARE sa o DISTRUGA De TOT, am PUTEA ajunge ca-n Perioada FOAMETEI din !947-1948 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Oz

    luni, 11.07.2022 at 12:53

    In jurul domnului DAEA vedeti elita PSD de Alba care si in ziua de astazi traiesc din banii oamenilor fara sa faca mai nimic…
    ” Imi punt toata incredera in aceste persoane + inca cateva gen senatori si deputati”
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax