Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Prefectul Dan Simedru, candidat pentru funcția de deputat de Alba. Vezi precizări ale Instituției Prefectului

Publicat

După numeroasele discuții aprinse din USL din ultimele zile, situația se apropie de clarificare. Dacă, iniţial, au fost propuși mai mulți candidați decât locuri, Uniunea a ieşit cu candidați și mai noi. Surse politice au afirmat în cursul zilei de joi că unul dintre aceștia ar putea fi chiar prefectul județului Alba, Dan Coriolan Simedru.

UPDATE: Vineri, informaţiile au fost confirmate: Dan Simedru este candidat USL pentru Colegiul de deputaţi Cugir – Zlatna. Urmează să renunţe la funcţia de prefect.

Sursele amintite precizau, joi, că prefectul era dispus să renunțe la funcția în care a fost numit în urmă cu câteva luni și dorea să obțină o funcție de deputat pe colegiul Cugir-Zlatna, pe care s-a vehiculat numele liberalului Mihai Nicușor.

Prefectul nu a putut fi contactat, joi, având telefonul închis.

Purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, Ada Rus, a declarat, joi, că: „În acest moment, știrea despre demisia prefectului județului Alba, Dan Coriolan Simedru, nu este confirmată. Ținând cont de faptul că avem o responsabilitate față de cetățenii județului Alba și față de colaboratorii noștri din presă și mai ales pentru că ne-am asumat o transparență totală în ceea ce privește activitatea Instituției Prefectului județului Alba, în momentul în care ar exista o astfel de demisie, dăm asigurări că am fi primii care am confirma-o în mod public. Demisia prefectului nu este confirmată, dar dacă își dă demisia mâine sau oricând altcândva, suntem primii care anunțăm în mod public și oficial acest lucru”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax