Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Premierul Ludovic Orban vine în județul Alba. Vizitează Transalpina și șantierul autostrăzii Sebeș – Turda

Publicat

Premierul Ludovic Orban va fi vineri în județul Alba, potrivit unor surse din PNL. În programul vizitei sunt incluse deplasări pe autostrada Sebeș – Turda și pe valea Sebeșului, la Șugag. Probabil primul ministru va avea și întâlniri cu liderii locali ai partidului.

Surse din PNL au declarat pentru Alba24 că Orban va veni în județul Alba pe Transalpina, din județul Gorj pe la Novaci. DN 67 C  -Transalpina este în reparații pe o porțiune de 32 de kilometri din județul Alba.

UPDATE: Premierul Ludovic Orban se va afla vineri, 24 iulie 2020, într-o vizită de lucru în judeţul Alba. Programul va include o deplasare pe DN 67C (Transalpina), în vederea recepţiei lucrărilor de reabilitare prin reciclare in situ a 32 km drum şi montare parapeţi (10.000 ml) şi o vizită pe şantierele loturilor 1 şi 2 ale Autostrăzii Sebeş – Turda.

În jurul orei 13.30, prim-ministrul României va susţine declaraţii de presă la km 85 al Transalpinei (la Oaşa), apoi se va merge pe şantierul A10.

Programul premierului:

Ora 10:00-11:00 Întâlnire cu primarul din Novaci, Dumitru Leuștean

Ora 11:00-13:30 Deplasare pe drumul DN67 C Transalpina, până la km 73+500

Ora 13:30-14:00 Declarații de presă la km 85 Oașa în vederea recepției lucrărilor de reabilitare prin reciclare in situ a 32 de km și montarea parapeți (10.000 ml)

După această declarație de presă, premierul își va continua drumul și va face o vizită la șantierul din A10 Sebeș-Turda.

Citește și DN 67C – Transalpina intră în reparații: 32 de kilometri, aflați pe raza județului Alba, vor fi asfaltați. Valoarea investiției

Ludovic Orban are o legătură ”sentimentală” cu Transalpina, lucrările de reabilitare al drumului fiind începute în 2008, pe vremea când acesta era ministru al transporturilor. Lucrarea a fost dată la Romstrade, firma controversatului om de afaceri Nelu Iordache. Dosarul a ajuns și în atenția DNA. Ministrul ar fi dispus ca modernizarea Transalpina sa fie efectuată pe baza unui credit contractat de constructor, dar rambursat de Compania Nationala de Autostrazi si Dumuri Nationale.

Vezi și FOTO-VIDEO: Alunecare de teren pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, lângă Alba Iulia. O porțiune dintr-un deal a ajuns în drum

După amiază Ludovic Orban va vizita și loturile I și II ale autostrăzii Sebeș- Turda, pe care guvernul a promis că le va finalizate până la sfârșitul anului 2020.

foto : arhiva alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 23.07.2020 at 13:05

    Pacat. Daca mai statea ceva vreme la minister se finaliza aceasta lucrare. A venit ciuma rosie si l-a blocat, fara comentarii. Ce bine era daca ar fi fost finalizat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax