Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Premierul Viorica Dăncilă, incognito la Alba Iulia. Declarații la ieșirea de la hotelul la care a înnoptat

Publicat

YouTube video

UPDATE: Viorica Dăncilă a declarat la ieșirea de la hotelul din Alba Iulia, la care a fost cazată, că se află în oraș pentru o vizită de lucru. Prezența acesteia la Alba Iulia nu a fost anunțată oficial, informațiile legate de locul unde se află și programul pe care îl are fiind obținute de Alba24 în mod neoficial. Surse apropiate social-democraților au lăsat să se înțeleagă că a fost vorba despre o măsură care să preîntâmpine eventuale huiduieli la adresa acesteia, pe parcursul vizitei.

Șefa Guvernului nu va rămâne la Alba Iulia întreaga zi. Va merge la Cluj-Napoca și se va întoarce, după masă, la Alba Iulia.

”Este o vizită în care mă întâlnesc cu oameni implicați în proiectele europene, cu oameni care au făcut investiții pe bani guvernamentali și bineînțeles cu oameni din partid pentru că este un guvern politic, sunt președinte executiv al unui partid (…)

Nu merg la summitul de la Sibiu, pentru că așa cum știți este prezent doar președintele, am avut mai multe solicitări de la omologi de-ai mei din diferite state membre, ale Uniunii Europene, am declinat aceste reuniuni bilaterale în care să continuăm dialogul început cu diferite state memebre în care am fost, am avut invitație să discutăm despre declarația de la Varșovia, unde m-am întâlnit cu omologii mei din Europa Centrală și de Est și bineînțeles despre rezultatele președinției rotative deținute de România, dar nu era oportun ca să am întâlniri bilaterale cu premierii, în timpul summitului (…)

Cu liderii PES am vorbit, este o reuniune normală care este înaintea unui summit informal, am discutat cu domniile lor și am preferat să vin în teritoriu și să discut cu oamenii să vedem ce putem face pentru această regiune” a spus Viorica Dăncilă. 

În momentul declarațiilor, aceasta a fost însoțită de președintele organizației județene, Ioan Dîrzu și de șefa Inspectoratului Școlar Județean, Marcela Dărămuș.

Știrea inițială:

Premierul Viorica Dăncilă se află joi, la Alba Iulia. Potrivit unor surse, aceasta va vizita Sala Unirii din Cetatea Alba Iulia, aflată în restaurare, precum și Spitalul județean Alba și o serie de firme private din județ.

Guvernul nu a făcut public până acum programul premierului. Joi dimineața, aceasta s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai PSD Alba, ai Instituției Prefectului Alba și ai Inspectoratului Școlar Județean Alba, la un Hotel din Alba Iulia.

Reamintim că joi are loc la Sibiu Consiliul European informal, unde Dăncilă nu a fost invitată de președintele Klaus Iohannis, dar și o întâlnire privată a mai multor lideri socialiști europeni. Nici aceștia nu au dorit să se întâlnească la Sibiu cu premierul Dăncilă.

Tot joi are loc la Iași un mare miting al PSD, organizat la inițiativa lui Liviu Dragnea, care urmează să înceapă la ora 14.00. Nu e clar dacă Dăncilă va ajunge la mitingul din Iași.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gud

    joi, 09.05.2019 at 20:14

    Dârzu se numeste Dârzu…cel de langa dvs. Oricum neinteresant si pentru noi si pentru dvs.
    E prima data cand il intalniti? Care bani europeni? Ce firme?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax