Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Presiune mare în USL Alba. Mugurel Sârbu, posibil candidat susţinut de PNL la Primăria Sebeş

Publicat

Disensiunile din interiorul USL Alba privind stabilirea candidaţilor la Consiliul Local Sebeş au radiat şi spre funcţia de primar al municipiului Sebeş. Potrivit unor surse din PNL Alba, liberalii nu ar mai vrea să meargă la locale pe mâna lui Alexandru Dăncilă şi ar fi în discuţii avansate pentru susţinerea candidaturii lui Mugurel Sârbu.

Un apropiat al lui Sârbu ne-a dezvăluit că înţelegerea între actualul primar al Sebeşului şi PNL Alba este parafată în proporţie de 90%. Potrivit lui Mugurel Sârbu, care a declarat în emisiunea „Testul de Sinceritate” că se află în relaţii foarte bune cu Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba, după renunţarea la candidatura pe listele PDL, acesta ar fi avut mai întâlniri cu liderul liberalilor.

Posibila candidatură a lui Mugurel Sârbu la Primăria Sebeş cu susţinerea PNL va diminua cu mult şansele pe care le are Alexandru Dăncilă în faţa electoratului USL. Dacă această informaţie se confirmă, înseamnă că, pe listele separate pe care le are în vedere USL Alba se va afla şi municipiul Sebeş. Contactat telefonic, Mugurel Sârbu a declarat că „nu a purtat astfel de discuţii cu liderii PNL Alba”.

Sursa foto: Romanialiberă.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax