Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: PSD propune un parlamentar ”invizibil” pentru funcția de ministrul al Apărării. Cine este Angel Tîlvăr

Publicat

Noul ministru al Apărării propus de PSD va fi Angel Tîlvăr, au declarat pentru Alba24, surse din conducerea partidului.

Conducerea PSD urmează să aprobe luni propunerea care va fi înaintată prim ministrului și președintelui, iar surse din partid îl dau ca sigur pe Angel Tîlvăr.

UPDATE 1: Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcția de ministru al Apărării Naționale pentru Angel Tîlvăr.

UPDATE: Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a anunțat că senatorul Angel Tîlvăr este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apărării Naționale. Decizia a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Știrea inițială

În PSD au fost vehiculate până acum două nume pentru portofoliul de la MApN,  rămas vacant în urma deciziei lui Vasile Dîncu de a demisiona.

Până acum variantele luate în calcul de PSD pentru postul de ministru al Apărării au fost: Mihai Tudose – europarlamentar PSD, fost premier, fost ministru al Economiei și Angel Tîlvăr – senator la al doilea mandat, fost deputat și fost ministru delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, acum câțiva ani.

Cine este Angel Tîlvăr, profesorul de engleză ajuns parlamentar

Angel Tîlvăr are 60 de ani este parlamentar din 2004 (senator și apoi deputat). Din 1985 și până să ajungă în Parlament, acesta a fost profesor de limba engleză.

Deși este parlamentar de multă vreme, numele acestuia este aproape necunoscut publicului. Practic, face parte din categoria politicienilor invizibili, dar care, cu toate acestea, prind câte un loc de la un mandat la altul.

În prezent, Angel Tîlvăr este președinte al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, o altă funcție în care a fost anonim.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 31.10.2022 at 16:14

    Păi cam ăştia invizibili au pus mâna pe putere începând cu 1990. Şi acum se pun şi în funcţii, ca dovadă, cum mai sunt şi prin alte multe ministere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax