Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

SURSE: Schimbări la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba și la Casa Corpului Didactic. Cine va prelua funcțiile

Publicat

Se pregătesc schimbări la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba. Potrivit unor surse Alba24, inspectorul școlar general adjunct Alexandru Dăncilă va fi înlocuit în funcție de Elena Ignat, în prezent director al Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Alba Iulia.

De asemenea, alte modificări vor fi la conducerea Casei Corpului Didactic din Alba Iulia, unde director ar urma să fie numită Carmen Vasilca.

În ceea ce privește funcția deținută în prezent de Marcela Dărămuș, de inspector școlar general, o eventuală schimbare ar putea să fie decisă până în aprilie, atunci când expiră mandatul prelungit cu un an la conducerea instituției.

Alexandru Dăncilă (PSD), fost primar la Sebeș și profesor de sport, în prezent inspector școlar general adjunct, a preluat funcția prin concurs, acum doi ani, după ce anterior o deținuse prin delegare. Pe cealaltă funcție de adjunct este Monalisa Borza (PSD), inspector şcolar pentru dezvoltarea resurselor umane, profesor de învăţământ primar.

Marcela Dărămuș (PSD, profesor de economie) conduce IȘJ Alba din aprilie 2015, funcția fiind preluată prin concurs, după ce Dorin Sandea (PSD) a intrat la pensie. Atunci, la concursul pentru funcția de inspector școlar general au mai participat Elena Ignat (PNL), directorul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia şi Camelia Dumitrean (PNL), fost director la Colegiul „I.D. Lăzărescu” din Cugir.

Carmen Vasilca (44 de ani, inspector de limba română din 2015), care ar urma să preia funcția de director la Casa Corpului Didactic Alba, are experiență în derularea de proiecte finanțate cu fonduri europene și a fost director la Liceul Teoretic ”Petru Maior” din Ocna Mureș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax