Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Secretarul de stat Alin Ignat va fi schimbat de la Ministerul Muncii. Primește o funcție la Cancelaria premierului Cîțu

Publicat

Acestea ar putea fi ultimele zile în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii, pentru albaiulianul Alin Ignat.

În urma negocierilor la nivelul alianței de guvernare, funcția deținută de Ignat va reveni unei alte formațiuni politice. 

În schimb, Alin Ignat nu va rămâne fără un post la București, ci va primi o funcție de consilier de stat, la cancelaria Primului Ministru, au declarat surse politice pentru Alba24.ro.

De asemenea, alături de Ignat, ar urma să primească o funcție similară și Laurențiu Blaga, care în guvernarea Orban a fost director general al Agenției Naționale de Cadastru.

Mai mult de atât, liberalii din Alba, în urma negocierilor au mai reușit să obțină și o funcție de vicepreședinte la ANRM.

Noile posturi obținute vin să panseze rănile provocate de negocierile inițiale susținute de Orban alături de șefii USR și UDMR, negocieri în urma cărora filiala PNL Alba a fost defavorizată, chiar dacă s-a situat pe locul al patrulea la cele mai recente alegeri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    joi, 04.02.2021 at 16:18

    Se bate bine nasu pentru finu.Oricum, acolo nu-ti trebuie studii superioare,ca si asa nu prea sti pe unde ai terminat ”facultatea”.

  2. BOB

    joi, 04.02.2021 at 18:01

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  3. Adela

    vineri, 05.02.2021 at 08:03

    Pe cand se vor organiza concursuri pentru posturi cheie de la conducerea tarii?? Singurul merit al acestora este cat de bine au negociat si pe cine cunosc!

  4. pilu

    sâmbătă, 06.02.2021 at 16:09

    Concursuri nu se organizeza, pentru ca acolo se angajeaza doar habarnistii cu pile la partid.Nu se va prezenta nimeni la concurs, sa nu vada lumea cat sunt de prosti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax