Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

SURSE: Șeful Direcției Agricole Alba, Nicolae Budrală, detașat forțat la Olt. USL încearcă să-l facă să demisioneze

Publicat

Directorul Direcției Agricole Alba ar putea fi detașat în perioada următoare la Olt. Plecarea lui Nicolae Budrală de la conducerea direcției din Alba nu are legătură cu dorințele sale personale, ci cu anumite directive ale conducerii USL de la nivel central care ar intenționa să îi determine pe directorii din țară să demisioneze.

Zvonul detașării sale la Olt a ajuns și la urechile lui Nicolae Budrală, care susține că a fost sunat miercuri dimineață și întrebat dacă s-a hotărât să demisioneze. Budrală susține că, deși încă neoficial, a aflat că ar urma să fie mutat cu serviciul la Olt, în timp ce directorul Direcției Agricole de acolo va trebui să vină la Alba. Budrală susține că USL dorește să provoace demisiile în bloc ale tuturor directorilor Direcțiilor Agricole din țară, iar în acest sens i-a anunțat deja că, dacă nu se vor conforma, vor fi detașați în diferite colțuri ale țării, până când vor decide să demisioneze.

Budrală a anunțat că, deocamdată, nu va demisiona, așa că se așteaptă să primească în cel mai scurt timp ordinul de detașare. Decizia schimbării directorilor ar fi fost luată în acest sfârșit de săptămână, la Constanța, unde a avut loc o întâlnire a liderilor USL.

Nicolae Budrală a fost numit director al Direcției Agricole Alba în urmă cu 8 luni, după ieșirea la pensie a fostului director, Ion Stanciu. Până atunci, acesta a ocupat funcția de director adjunct.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cristina lupu

    miercuri, 19.09.2012 at 15:51

    MARE PORCARIE!
    RUSINE USL!!!!!!!!!

  2. Client

    joi, 20.09.2012 at 09:30

    Nenea Budrala minte….cand esti detasat inseamna ca ai facut ceva ilegal sau o mica prostioara. La cat de competent este nici pe mare nu ar trebui sa mearga. El e sef si face proiecte pentru beneficiari nici nu se ascunde. Ar fi bine ca autoritatile sa ia masuri. Lucreaza numai ilegal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax