Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SURSE: Senatorul Daniel Breaz, ”în cărți” pentru postul de ministru al Educației. De cine depinde numirea lui

Publicat

breaz

Senatorul de Alba, Daniel Breaz, ar putea fi viitorul ministru al Educației. Potrivit unor surse din PSD, Breaz este la concurență cu Ecaterina Andronescu pentru acest post. Numele său a fost vehiculat în contextul remanierilor guvernamentale care vor urma și al demisiei fostului ministru al acestui portofoliu.

Breaz a fost în ultima vreme un susținător public al președintelui PSD, Liviu Dragnea, ceea ce l-a transformat în interiorul partidului într-un potențial ministru. De asemenea, în emisiuni televizate, Breaz susține toate temele lansate de partidul din care face parte. Recent, acesta s-a exprimat în termeni categorici în legătură cu ”susținerea familiei tradiționale”, dar și temele legate de justiție.

Totuși, prima variantă pentru postul de ministru rămâne Ecaterina Andronescu, un personaj mult mai util pentru Liviu Dragnea. Acesta i-a făcut oferta direct Ecaterinei Andronescu, însă ea a declarat că se mai gândește. În urmă cu o lună, pe când aceasta era un contestatar important al lui Dragnea, aceasta spunea însă că nu este de vânzare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax