Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SURSE: Surprize pe listele PNL Alba Iulia pentru Consiliu Local. Fostul PP-DD-ist Dorin Pocol și tânărul liberal Ignat iau fața vechilor consilieri locali

Publicat

CL, sedinta, consiliu local, Înainte cu doar câteva zile până la depunerea dosarelor pentru alegerile locale, PNL Alba vine cu posibile surprize în listele pentru consiliul local Alba Iulia. Potrivit unor surse din interiorul partidului, pe lista liberalilor s-ar afla Dorin Pocol, actual consilier local din partea PP-DD. O altă propunere care produce discuții în organizație, mai ales în partea provenită din fostul PDL, este poziția eligibilă a tânărului Alin Ignat, care ar urma să fie pus pe locul patru după Mircea Hava, Paul Voicu și Gabriel Pleșa.

PNL Alba se află pe ultima sută de metri pentru definitivarea candidaților pentru alegerile locale și se pare că deja și-a stabilit listele pentru Consiliul Local Alba Iulia. Printre cei propuși de liberali pentru  CL se află o parte din vechii consilieri, dar și nume noi.

dorin pocol, CL, PP-DD Una din surprize este Dorin Pocol, consilier local din partea PP-DD, care, potrivit unor surse, se pregătește să se înscrie în PNL, ba chiar acesta a și participat la câteva ședințe de partid. Aceleași surse spun că primarul Mircea Hava l-ar fi dorit pe Pocol pe listele liberalilor.

Un alt nume care stârnește discuții și nemulțumiri în rândul membrilor, mai ales a celor proveniți din fostul PDL, este Alin Ignat patronul restaurantului Gavroche din Alba Iulia. Acesta ar avea asigurat locul 4, după Hava, Voicu și Pleșa. Ignat ar fi și varianta partidului pentru funcția de viceprimar în cazul în care Gabriel Pleșa va reuși să obțină un loc eligibil pe listele parlamentare.

Pe locul 5 ar fi pus Raul Tudorașcu, urmat de Cornel Sandu și de Gabriel Lupea, unul din liderii TNL Alba Iulia.

Pe liste se mai află, Popa Pavel, zis Pistol, asta chiar dacă el a anunțat că va intra la pensie și se va retrage. Liberalii speră ca la Consiliul Locla Alba Iulia să obțină 15 mandate din cele 21.

Dacă pentru ”mașina de vot ” a primarului Hava listele sunt aproape gata, în acest moment se lucrează intens pentru definitvarea listelor de la Consiliul Județean, unde,  se  pare că pentru scaunul de vicepreședinte deținut în prezent de Florin Roman se pregătește Adrian Emil Negruțiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax