Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: USR PLUS ar fi bătut palma cu PSD pentru funcțiile de viceprimar la Alba Iulia. Întâlnire la ceas de seară

Publicat

Alianța USR PLUS ar fi bătut palma cu PSD, pentru funcțiile de viceprimar al municipiului Alba Iulia.

Surse politice au declarat pentru Alba24 că întâlnirea dintre negociatorii acestor formațiuni ar fi avut loc vineari seară, la sediul firmei familiei lui Gabriel Pleșa.

Bogdan Medrea (PSD) și Emil Popescu (USR) se pare că vor fi cei doi viceprimari, cu mențiunea că mai există încă discuții legate de Emil Popescu, în interiorul Alianței. 

”Întâlnirea a avut loc la sediul firmei private aparținând familiei Plesa, USR și PSD au bătut palma pentru noua formula a primăriei.

Gabriel Pleșa va fi secondat de Antoniu Emil Popescu din partea USR și de Bogdan Medrea, din partea PSD. La discuțiile de la sediul firmei VIVA, aparținând familiei Pleșa, au fost prezenți europarlamentarul Negrescu, Bogdan Medrea și Luțu Crișan. Pleșa a fost secondat de avocatul Popescu” au declarat surse politice, pentru Alba24.

Negocierile s-au purtat și în interiorul Alianței: USR l-ar fi dorit ca viceprimar pe Emil Popescu, iar PLUS pe Sergu Vârtei.

Liberalii au încercat să negocieze pentru Marius Filimon și Gabriel Lupea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Godja+ion

    sâmbătă, 24.10.2020 at 16:20

    Foarte bine,mult succes D-nule Primar,cei de stânga sunt m-ai spre cetateni. Iar PNL-Ul de dreapta sunt numai spre ei,dar ei nu fură niciodată numai psd-ul, să le fie rusine PNL-Ului că a distrus țara într-un an de zile exact ce a făcut taticul lor Băsescu,el măcar a distruso în 10 ani!

  2. dolfi

    sâmbătă, 24.10.2020 at 16:29

    USR, PNL SI PSD aceeasi MIZERIE!

  3. pilu

    duminică, 25.10.2020 at 18:15

    Foarte bine, sa dispara picior de PDL-ist de la impartirea bucatelor, ca 24 de ani numai tampenii au facut sub conducerea unui primar ingamfat si orgolios. Succes !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax