Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspect de furt din locuințe, prins de polițiștii din Alba Iulia. Ce ar fi furat și cum a dispărut o vreme din țară

Publicat

pol

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr din Sebeș care este bănuit de săvârșirea unui furt din locuință. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, acesta ar fi intrat într-un apartament de pe Strada Gladiolelor din Alba Iulia de unde a furat un rucsac cu bani și carduri bancare. Se pare că a avut un complice, iar după comiterea faptei au plecat în străinătate.

La data de 6 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat pentru săvârșirea, în luna august a anului 2019, a unei infracțiuni de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 13 august 2019, în jurul orei 05.00, ar fi escaladat peretele unui apartament situat la parterul unui bloc de la strada Gladiolelor din Alba Iulia și, prin efracție, ar fi pătruns în interior de unde ar fi sustras un rucsac în care erau mai multe carduri bancare, documente precum și o sumă de bani (10.000 de lei moldovenești, 200 de dolari, 400 de euro și 400 de lei).

Se pare că tânărul ar fi fost ajutat de către un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, care, în timpul comiterii furtului s-ar fi asigurat că nu sunt observați de nimeni.

Ulterior, în încercarea de a scăpa de răspundere, cei doi ar fi plecat în străinătate.

De curând, tânărul de 22 de ani s-a întors în țară și a fost identificat și reținut de polițiști. În cursul zilei de azi, 7 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax