Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Suspect de furt identificat de oamenii legii. A sustras bani și tichete de masă dintr-un local din Lunca Mureșului

Publicat

Oamenii legii au reușit identificarea unui bărbat, suspect de comiterea unui furt într-un local din Lunca Mureșului. Acesta este cercetat pentru că ar fi sustras suma de 950 de lei și mai multe tichete de masă, profitând de neatenția personalului din bar.

Duminică, 10 februarie, poliţiştii din Lunca Mureşului l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt, dintr-un local public, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că sâmbătă seara, G.R.A., de 31 de ani, din Lunca Mureşului, în timp ce se afla într-un bar din aceeaşi localitate, profitând de neatenţia personalului din bar, a sustras de sub tejhgea, suma de 950 de lei şi 24 de tichete de masă, prejudiciul total cauzat prin fapta sa fiind de 1.166 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au reuşit să recupereze de la suspect suma de 600 de lei şi cele 24 de tichete de masă care au fost restituite reprezentantului societăţii comerciale păgubite. Faţă de G.R.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax