Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspect de trafic de droguri, prins în flagrant cu 100 de grame de canabis, arestat preventiv. Dosar la DIICOT Alba

Publicat

inchisoare

Magistrații Tribunalului Alba au admis sâmbătă, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, din partea DIICOT Alba, pe numele unui bărbat suspectat de trafic de droguri.

 În urma unui flagrant, asupra lui  Cristian P. s-au descoperit 100 de grame de canabis, dar procurorii au documentat o cantitate totală cu mult mai mare, respectiv peste 3 kilograme, au declarat pentru Alba24, surse judiciare. 

În data de 2 martie 2019, judecătorii de la Tribunalul Alba au admis cererea de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, propunerea fiind făcută de către DIICOT Alba. 

”Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT –S.T. Alba Iulia şi, în consecinţă: În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului P. Cristian, …,pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 martie 2019 până la data de 31 martie 2019. În baza art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin.6 Cod procedură penală suma de 626 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, conform delegaţiei, va fi avansată din fondurile MJ în contul Baroului de Avocaţi Alba şi va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare .  Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  5/2019  02.03.2019”  se arată în decizia judecătorilor postată pe portal.just.ro

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore, de la pronunțare. 

Facem precizarea că arestarea preventivă este o procedură din cadrul înfăpturii actului de justiție și până la o decizie din partea unei instanțe de judecată, partea inculpată din dosar, beneficiază de prezumția de nevinovăție. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax