Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Suspecți de furt, identificaţi de polițiști. Au sustras din biroul unei societăți de transport din Blaj suma de 1.660 lei

Publicat

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din localitatea Dumbrăveni (județul Sibiu), cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut de polițiști și este propus pentru arestare preventivă, după ce, împreună cu alţi trei tineri, doi dintre ei minori, a furat din biroul unei societăţi de transport public din Blaj suma de 1.660 lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti din Blaj, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, Viorel U., de 25 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, împreună cu Darius G., de 24 de ani, din Blaj şi doi minori de 15 şi 16 ani, ambii din Blaj, au pătruns în biroul unei societăţi de transport public din oraş, de unde au sustras suma de 1.660 lei.

Faţă de Viorel U., cunoscut cu antecedente penale, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru suspecţi.

UPDATE: Parchetul şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă formulată de poliţişti şi l-a prezentat pe Viorel U. instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax