Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Suspecţi de furt în valoare de 10.000 de lei, prinşi la Izvorul Ampoiului, lângă Zlatna

Publicat

pol

Oamenii legii i-au identificat pe principalii suspecţi ai unui furt produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un utilaj dintr-o carieră de piatră de pe raza oraşului Zlatna. Este vorba de doi bărbaţi în vârstă de 45 de ani, respectiv 34 de ani din comuna Crăciunelu de Jos. Prejudiciul produs de aceştia se ridică la suma de 10.000 de lei.

În data de 29.05.2011, ora 03.35, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna a oprit pentru control, pe raza localităţii Izvorul Ampoiului, o autoutilitară condusă de Z.A. (45 de ani), din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba. În autoturism a mai fost identificat C.I. (34 de ani), din aceeaşi comună şi un minor în vârstă de 10 ani, fiul conducătorului auto. Cu ocazia controlului efectuat, în caroseria autoutilitarei au fost găsite, depozitate în saci, mai multe componente metalice ale unui buldozer, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi bărbaţi, care au fost conduşi la sediul Poliţiei din Zlatna pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax