Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Suspecţi de furturi din Cugir, reţinuţi de oamenii legii

Publicat

În data de 9.12.2011, poliţişti din Cugir i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea, în perioada 19.11 – 9.12.2011, a 3 furturi de pe raza oraşului.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că B.C., de 23 de ani împreună ci H.U.M., de 24 de ani, ambii din Cugir au pătruns prin efracţie în două locuinţe şi un local public din Cugir de unde au sustras bunuri de uz casnic şi produse alimentare, în valoare totală de 2.600 de lei.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi învinuiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax