Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Suspecţi de furturi în Franţa şi Italia, reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia. Au fost depistaţi după ce au furat banii unui tânăr, la ieşirea dintr-o casă de amanet

Publicat

Doi suspecţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie din Alba Iulia, respectiv o comună din Ialomiţa, au fost identificați şi reținuți de poliţişti, duminică, după ce au agresat un tânăr şi i-au furat banii şi trei grame de aur, la ieşirea dintr-o casă din amanet. Oamenii legii au stabilit că aceştia sunt suspecţi şi de comiterea mai multor furturi în Franţa şi Italia.

Duminică, în jurul orei 13.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o tânără de 28 de ani, din municipiul Aiud, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia împreună cu prietenul său, un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, acesta a fost agresat de doi bărbaţi, care l-au deposedat de o sumă de bani şi trei grame de aur.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că victima s-a deplasat împreună cu prietena sa la o casă de amanet situată pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, iar la ieşire a fost acostat de doi bărbaţi care l-au deposedat, prin violenţă, de suma de 1.000 de lei şi trei grame de aur.

La scurt timp de la sesizare, nu departe de locul de comitere a faptei, poliţiştii au reușit să-i identifice şi să îi reţină pe cei doi suspecţi, Dănuţ B. (28 de ani) din Alba Iulia şi Valer L. (32 de ani) din comuna Borduşani, judeţul Ialomiţa. Asupra lor a fost găsită suma de bani şi bijuteriile sustrase. Totodată, asupra lui Valer L. a fost găsit un cuţit.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbaţii sunt suspecţi de comiterea mai multor furturi, în localităţi din Italia şi Franţa. Cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au identificat mai multe bijuterii şi obiecte despre care există suspiciunea că provin din furt.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În plus, pentru Valer L. a fost reţinută şi infracțiunea de port ilegal al cuţitului.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax