Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Suspecţi din Ighiu şi Sântimbru, prinşi după ce au furat un gard de sârmă în valoare de 10.000 de lei

Publicat

Trei tineri din Ighiu şi Sântimbru sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras, de la o societate comercială, sârma din gardul împrejumitor. Valoarea prejuciului este de 10.000 de lei.

Joi, 3 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea furtului a 128 de metri de plasă de sârmă.

Din primele cercetări, M.G.A. (25 de ani), M.V.V. (23 de ani) şi P.S.D (32 de ani), primii doi din comuna Ighiu, iar ultimul din comuna Sântimbru, au sustras plasa de sârmă, în valoare de 10.000 lei, dintr-un gard împrejmuitor, aparţinând unei societăţi comerciale, situat pe un teren din localitatea Ighiu.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar faţă de cei trei suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax