Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Suspecţi în mai multe cazuri de furt din case de vacanţe, identificaţi de poliţişti

Publicat

Lucrători din cadrul Biroului Poliţiei pentru Mediul Rural Alba Iulia, împreună cu agenţii Posturilor de Poliţie comunale Galda de Jos şi Ighiu au identificat principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi din case de vacanţă. Acestea au fost semnalate în perioada 2010-2011, în comunele Ighiu (pe Valea Ighielului), Galda de Jos (pe Valea Gălzii) şi Râmeţ (pe Valea Râmeţului).

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada menţionată, opt suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani -patru din comuna Ighiu, unul din comuna Ohaba şi trei din municipiul Alba Iulia – au pătruns, prin efracţie, în 17 case de vacanţă, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 35.000 lei.

Joi, 10 martie 2011, O.A.T. (20 de ani), din Alba Iulia a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cinci dintre cei opt suspecţi au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar doi dintre suspecţi sunt  cercetaţi în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, a participării fiecăruia dintre suspecţi şi pentru recuperarea prejudiciilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax