Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Suspecții de furtul celor 4 mașini Volkswagen Golf 5, dispărute în iarnă din Alba Iulia, au fost identificați de polițiști

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia, împreună cu cei din Buzău au reușit să-i identifice pe suspecții din cazul de furt al mai multor mașini marca Volkswagen, dintre care patru din Alba Iulia. Este vorba despre doi frați din Ploiești și doi bărbați din Sibiu. Dintre aceștia, unul a fost prins de polițiști miercuri noaptea, în Alba Iulia, după ce, la volanul unei mașini furate, a scăpat dintr-un blocaj rutier organizat de poliția din Buzău. Cei doi frați au fost arestați preventiv, iar toți patru suspecți sunt cercetați de polițiști.

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din Buzău au reuşit să-l prindă pe E.M.E. (30 de ani), din municipiul Ploieşti, care este cercetat într-un dosar instrumentat de oamenii legii din Buzău. Acesta este suspect de furtul mai multor autovehicule, comise atât pe raza ţării noastre, cât şi în străinătate.

Astfel, miercuri, 1 august 2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe bărbatul care era urmărit de IPJ Buzău şi care, în noaptea de duminică spre luni (29-30 iulie 2012), în timp ce conducea un autoturism furat, a reuşit să scape dintr-un blocaj rutier organizat de poliţia buzoiană.

Ulterior, acesta a abandonat autoturismul, după care s-a deplasat în Alba Iulia, la o cunoştinţă a sa, unde a și fost gășit de poliţişti.

Bărbatul este cercetat de poliţişti, împreună cu fratele său, în vârstă de 28 de ani şi alţi doi complici, de 33 şi 38 de ani, din judeţul Sibiu, suspecţi de comiterea mai multor furturi de autovehicule, pe raza mai multor judeţe. Este vorba în special despre mașini mărcile VW Golf 5, VW Jetta şi Skoda Octavia 2, dintre care 4 autoturisme marca VW Golf 5 au fost furate din Alba Iulia, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012.

Faţă de cei doi fraţi din municipiul Ploieşti, Judecătoria Buzău a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Alba, împreună cu IPJ Buzău, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor şi recuperării prejudiciilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax