Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Suspectul de viol din Ighiu a fost arestat preventiv. Ovidiu Marius Miţelea are „la activ” mai multe infracţiuni, pentru care a executat pedepse cu închisoarea

Publicat

Bărbatul în vârstă de 40 de ani din comuna Ighiu, reţinut miercuri seara într-un caz de viol asupra unei tinere de 18 ani, a fost arestat preventiv. Ovidiu Marius Miţelea este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat de mai multe ori pentru viol, ultraj şi furt.

În cazul violului reclamat miercuri seara, procurorii au sesizat instanţa de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia care şi-a însuşit propunerea şi a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Miţelea a fost condamnat, în mod repetat, la pedepse cu închisoarea, în perioada anilor 1992 – 2007, pentru comiterea unui număr de cinci infracţiuni de viol, în concurs cu alte infracţiuni de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, violare de domiciliu şi furt. Ultima condamnare a fost în anul 2008 la pedeapsa închisorii de 7 ani beneficiind de „liberare condiţionată” în luna noiembrie 2010, având un rest de pedeapsă de 1082 zile.

Miercuri seara, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 40 de ani din comuna Ighiu, pentru viol şi lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au stabilit că miercuri, între orele 21.00 şi 22.00, a întreţinut relaţii sexuale prin violenţă cu o tânără de 18 ani, din judeţul Alba. În cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit şi faptul că suspectul este cunoscut cu antecedente penale, fiind anterior condamnat pentru săvârşirea unor fapte similare şi fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2010.

Deoarece prezenta mai multe urme de violenţă (inclusiv la nivelul feţei), poliţiştii au solicitat deplasarea la domiciliul victimei a echipajului de Ambulanţă, care după examinare au asigurat transportarea acesteia la Spitalul Județean Alba, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ........

    sâmbătă, 02.11.2013 at 19:06

    LA AIUD CU EL PE VIATA PENTRU CA MERITA

    • ele

      vineri, 08.11.2013 at 00:46

      corect !!

  2. aaa

    marți, 05.11.2013 at 09:34

    CE ar merita un asemenea animal?

  3. ele

    vineri, 08.11.2013 at 00:46

    cum poti sa liberezi conditionat un asemenea individ ?? 6 violuri a savarsit pana acum 😮 … el e Foarte jmecher, stie el ce stie !!! cand nu e la inchisoare trebe sa munceasc k sa manace si cum k el nu prea are chief de munk mai bate cate una , violeaza si e asigurat pt 2 ani , ca doar numa 2 ani face din 7 !!! RUsine . RUsine Rusine !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax