Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi aplicate de polițiștii din Alba, în cadrul unei acţiuni TISPOL. Oamenii legii au reţinut 22 permise de conducere

Publicat

politie

Polițiștii din Alba au aplicat în cursul săptămânii trecute aproape 800 de amenzi în valoare de peste 130.000 de lei, șoferilor care nu au respectat regulile de circulație. Au fost reținute 22 de permise de conducere și mai multe certificate de înmatriculare.

În perioada 14-20 aprilie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă, în cadrul calendarului de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL), pentru anul 2014.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 775 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 131.750 lei, din care 458 pentru viteză excesivă, au reţinut 22 de permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare şi au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax