Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi aplicate de polițiștii din Alba pentru nerespectarea regulilor de circulație. 17 permise de conducere au fost reținute

Publicat

politie

Poliţiştii din Alba au aplicat peste 200 de amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei şi au reţinut 17 permise de conducere în urma unei acţiuni desfăşurată marţi pe raza judeţului.

În data de 20 mai 2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare precum şi pentru combaterea încălcărilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au sancţionat 204 abateri contravenţionale, cu amenzi în valoare de 28.540 lei, din care 14 pentru depășire neregulamentară.

Au fost reținute 17 permise de conducere, din care 14 pentru depășire neregulamentară şi 5 certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că depăşirea neregulamentară şi viteza sunt principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi pagube materiale însemnate şi recomandă tuturor participanţilor la trafic să aibă un comportament care să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei sau să pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a prsoanelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax