Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi date de Poliția Alba Iulia, după acțiuni în trafic și legitimări de persoane. Permise reținute, infractori prinși

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au dat peste 200 de amenzi într-o singură zi, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, organizate în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost legitimate peste 100 persoane și controlate 125 de autovehicul. Totodată, polițiștii au identificat și reținut 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

Potrivit IPJ Alba, dintre amenzile aplicate 217 au fost pentru încălcări ale legislației privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

Au fost legitimate 103 persoane, controlate 125 de autovehicule și au fost constatate 217 abateri de natură contravențională.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 8 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au identificat și reținut 4 persoane bănuite de infracțiuni.

Acțiunea a fost organizată joi. Au participat și poliţişti din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale și jandarmi.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate