Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de amenzi date de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 48 de ore. Câte permise au fost reținute

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au dat aproape 300 de amenzi, în ultimele 48 de ore. Au acționat în sistem integrat, pentru combaterea infracțiunilor și prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate vineri și sâmbătă, au fost legitimate 743 de persoane și au fost verificate 495 de autovehicule.

Au fost constatate 279 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică.

Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 83.640 lei.

Au fost reținute 18 permise de conducere, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare și a fost constatate 14 infracțiuni.

Conducătorii auto au fost conștientizați în legătură cu riscurile reprezentate de conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor.â

Au fost informați în legătură cu modificările legislative care se referă la faptul că persoanele care conducând fără drept, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul vreunei persoane, vor fi condamnate cu executarea pedepsei.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    duminică, 14.01.2024 at 20:43

    Pai ce sa facă și ei ? Atâta știu sa de-a amenzi… și sa abuzeze de funcții în fata cetățenilor care le asigura lunar salariu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax