Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de amenzi de peste 52.000 de lei, aplicate de polițiștii din Alba. 30 de șoferi au rămas fără permis

Publicat

politia radar amenzi

Poliţiştii din Alba au depistat peste 500 de participanți la traficul rutier ce au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. 30 de conducători auto au rămas fără permis. Acţiunea de creştere a siguranţei rutiere a fost organizată de Serviciul Rutier şi s-a desfășurat atât în mediul urban cât şi în mediul rural. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 52.200 lei.

În perioada 09 – 13 iulie, Serviciul Rutier Alba a desfăşurat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea celor ce încalcă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune au participat, alături de poliţiştii rutieri şi poliţiştii de ordine publică de la poliţiile municipale şi orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală cu atribuţii în domeniul poliţiei rutiere.

Cu această ocazie au fost constatate şi sancționate 549 de abateri contravenţionale, din care 156 pentru depășirea limitei legale de viteză, 13 pentru neacordare de prioritate vehiculelor şi 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Totodată, au fost sancţionaţi contravenţional 58 de biciclişti şi 100 de pietoni.

Au fost reţinute 30 de permise de conducere şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax