Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi, permise suspendate și certificate de înmatriculare retrase în urma unei acțiuni a polițiștilor rutieri din Alba

Publicat

politie

Polițiștii din Alba au apicat într-o singură zi aproape 300 de amenzi în valoare de circa 48.000 de lei, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza județului. De asemenea, au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, miercuri, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare precum şi în vederea depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 277 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.090 lei, din care 16 pentru depăşire neregulamentară. Au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

Tot în cursul zilei de ieri, între orele 06.00-12.00, poliţiştii din Alba Iulia şi Vinţu de Jos, au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii dar şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cele 6 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.615 lei, cele mai multe pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax