Connect with us
Publicitate

ABRUD

Sute de căciuli tricotate de mână la Roșia Montană, duse refugiaților din Ucraina. Gestul mare al proprietarului unei afaceri mici

Publicat

Tică Darie, antreprenorul care și-a construit de la zero o mică afacere la Roșia Montană, a decis să ducă o parte din producția sa de căciuli din lână, refugiaților din Ucraina. 

”Noaptea trecută am văzut o listă cu necesar pentru refugiații care ajung la Mandachi Hotel & Spa, iar printre altele scria: căciuli noi.

Așa că astăzi ne-am mobilizat de dimineață la Made în Roșia Montană și am împachetat 500 de căciuli de copii și adulți din lână merinos tricotate manual de doamnele din Rosia Montană” a transmis Tică Darie.

Tică Darie a înființat Made în Roșia Montană, o afacere care oferit loc de muncă pentru 40 de femei din sat, care tricotează de mână produse din lână.

Donații și de la Alba Iulia

Și la Alba Iulia se strâng donații. ”Fapte bune din Alba” strânge donații în zilele de vineri și sâmbătă (4 și 5 martie), pe care le vor duce duminică 6 martie, refugiaților ucraineni din Sighetul Marmației.

”Strângem produse de igienă NOI, NEDESFĂCUTE: șampoane, săpunuri (solide și lichide), paste și periuțe de dinți, geluri de duș, roll-on, tampoane, șervețele umede și uscate, perii/pieptene pentru păr, măști, scutece pentru copii, lapte praf, alimente neperisabile, ambalate (nu vrac), care expiră DUPĂ 31 MARTIE 2022: făină, mălai, ulei, paste, orez, fasole boabe, zahăr, griș, pate” au transmis membrii organizației.

Donațiile se adună în parcare la Kaufkand Alba Iulia (căutați duba inscripționată Fapte din Alba) astfel:

– vineri 4 martie: orele 16-18;

– sâmbătă 5 martie: orele 12-16.
 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax