Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Sute de elevi fac curăţenie pe malul râului Arieş – la Bistra, Scărişoara şi Avram Iancu

Publicat

Astăzi se desfăşoară o amplă acţiune de ecologizare a râului Arieş, în mai multe zone, cu participarea unui număr de 300 de elevi de la şcolile din Bistra, Gârda, Scărişoara şi Avram Iancu, profesori, precum şi angajaţi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba.Iniţiatorii parteneriatului educativ “Arieşul, Oglinda Munţilor Apuseni” a fost Şcoala cu clasele I-VIII „Nicodim Ganea” din Bistra. În cadrul acestui parteneriat au fost cooptate şi şcolile cu clasele I-VIII Gârda, Scărişoara şi Avram Iancu, Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, Primăria Comunei Bistra, Dispensarul local Bistra şi Postul de Poliţie Bistra.

“Mulţumim conducerii Şcolii cu clasele I-VIII Nicodim Ganea din Bistra, reprezentată de doamna director Elena Balea, precum şi doamnei profesor Elena Anamaria Petrovan, pentru eforturile depuse în vederea continuării acestui parteneriat început acum doi ani. Sperăm ca această tradiţie să se păstreze şi anii următori, şi pe viitor suntem dornici de a încheia noi parteneriate şi cu alte şcoli interesate în ecologizarea cursurilor de apă”, a precizat directorul SGA Alba, inginer Ioan Hălălaie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax