Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Sute de litri de băuturi alcoolice, confiscate de poliţişti

Publicat

Un albaiulian de 26 de ani a fost identificat de poliţişti în timp ce transporta băuturi alcoolice fără acte în regulă. Tânărul a fost oprit de oamenii legii, marţi, pe strada Octavian Goga din oraşul Teiuş, la un control în trafic.

Pentru băuturile alcoolice din autoturism, acesta a prezentat un aviz de însoţire a mărfii ce prezenta urme de ştersături, iar, din primele cercetări efectuate, s-a descoperit că acesta nu era valabil.

Cu ocazia controlului efectuat, a fost identificată cantitatea de 951 litri de băuturi alcoolice, de diverse sortimente, în valoare totală  de 7.515 lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Albaiulianul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „deţinerea de către orice persoanã în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri” şi de „fals intelectual şi uz de fals”, fapte pedepsite de lege.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax