Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de mașini de transport marfă sau persoane, verificate de Poliția Rutieră Alba. Amenzi de peste 30.000 de lei

Publicat

actiune politia trafic

Aproape 400 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi autovehicule de transport marfă au fost verificate de Poliția Rutieră Alba, în cadrul unei acțiuni TISPOL, derulată pe parcursul a șapte zile. Pentru abateri constatate au aplicat 140 de amenzi, în valoare de peste 34.800 lei.

În perioada 22 – 28 iulie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Pe parcursul celor 7 zile, poliţiştii au constatat 140 de abateri contravenționale de la normele legale, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare totală de 34.800 lei, potrivit IPJ Alba.

Au fost verificate 287 de autovehicule de transport marfă şi au fost sancţionaţi 107 de conducători de asemenea vehicule, din care 12 pentru viteză excesivă, 50 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 14 pentru lipsa documentelor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind transporturile rutiere şi circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au verificat 104 autovehicule destinate transportului public de persoane, iar pentru nereguli constatate 33 dintre şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, din care 4 pentru depăşirea vitezei regulamentare de deplasare, 21 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, doi pentru lipsa documentelor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax