Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de mașini de transport persoane și marfă, verificate în trafic în județul Alba. Amenzi și permise reținute

Publicat

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au verificat, săptămâna trecută. 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi 369 de autovehicule de transport marfă. Au dat, în total, 189 de amenzi și au reținut permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, activitatea de control s-a desfăşurat, pe parcursul a 7 zile (10 – 16 februarie 2020), conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL), pentru reducerea accidentelor produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă.

Au fost verificate 369 de autovehicule de transport marfă şi au fost sancţionaţi 162 de conducători de asemenea vehicule. Cele mai multe sancțiuni (155) au fost aplicate la Codul Rutier. Trei conducători auto au fost amendați pentru nerespectarea timpilor de odihnă, iar patru pentru nerespectarea prevederile privind transportul rutier.

De asemenea, poliţiştii au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane, iar pentru nereguli constatate, 27 dintre şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice. 

În cadrul acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax