Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de mașini și persoane verificate de Poliție la Alba Iulia. Amenzi de peste 40.000 de lei și infractori prinși

Publicat

actiune politia

Peste 300 de mașini și persoane au fost verificate de polițiștii din Alba Iulia, în cadrul unei acțiuni cu efective mărite, organizate miercuri. Au fost date amenzi în valoare de 44.000 de lei și au fost prinși în flagrant infractori.

Potrivit IPJ Alba, au fost legitimate 392 de persoane, controlate 325 de autovehicule și au fost constatate, în flagrant delict, 5 infracţiuni. Totodată, au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

În ceea ce privește faptele de natură contravențională, polițiștii au constatat 200 de astfel de abateri pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 44.056 lei, din care 11 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 174 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 3 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică din Alba Iulia și de la secțiile de poliție rurală Galda de Jos și Vințu de Jos, precum și cele de poliție rutieră și investigații criminale de la nivelul poliției municipale. 

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax